Diensten

Energie Scan
Vraagt u zich af of u wel echt stoom nodig heeft voor het warmhouden van tankcontainers, tanks of gebouwen? Of vraagt u zich af of u restwarmte kunt benutten? PostFossil heeft een scan ontwikkeld die concreet maakt of een transitie potentieel heeft.

Energie Plan
Voor uitgebreidere studies waarin de hele energiehuishouding onder de loep wordt genomen kan PostFossil helpen met het maken van een energie efficiency plan inclusief een uitgebreide haalbaarheidsstudie.

Energie Advies
Voor minder uitgebreide studies waarin een deel van de energiehuishouding onder de loep wordt genomen kan PostFossil helpen met het doen van een verbruiksanalyse en het bepalen van de besparingsmogelijkheden.

Second opinion 
Wilt u een onafhankelijk technisch advies over een aangeboden systeem, of zijn er onverklaarbare problemen? Wij kunnen u helpen aan een second opinion.

EPA-U 
Onze door het KBI gecertificeerde adviseuse kan u helpen aan een Energie label voor uw utiliteitsgebouw. Daarnaast  kan zij u een maatwerkadvies geven over de mogelijkheden voor energie besparing en/of duurzame opwekking.

Workshop energiebewustwording
Onze workshop heeft als doel een bedrijf of organisatie van binnenuit te laten verduurzamen. Uw werknemers zullen in een halve dag inzicht krijgen in hun zichtbare en onzichtbare energieverbruik. Echte veranderingen beginnen op de werkvloer.